Ashton Kutcher zakládá Apple v prvním traileru

Vydáno: 22.06.2013 19:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Falcon

Filmoví tvůrci si myslí, že nadešel čas zfilmovat život legendárního vizionáře počítačových technologií. Ashton Kutcher se nás zase snaží přesvědčit, že je Steve Jobs. Jak to celé dopadlo, můžete odhadnout podle prvního traileru.
Fotografie z filmu  / jOBSJoshua Michael Stern se neohroženě pustil do životopisného jOBS jen několik málo měsíců po úmrtí slavného podnikatele v roce 2011. Do hlavní role obsadil ve skrze kontroverzního Ashtona Kutchera a premiéru odložil z letošního jara na polovinu srpna. Vyplatilo se?

JOBS popisuje období mezi lety 1971 až 2001, tudíž se dočkáme Steva Jobse tvořícího nejznámější nakousnuté jablíčko doma v garáži i na strmé cestě vstříc titulu počítačového magnáta. Autentičnost snímku bude pravděpodobně na pováženou vzhledem ke skutečnosti, že jeho největším kritikem je momentálně spoluzakladatel Applu Steve "The Woz" Wozniak (ve filmu jako Josh Gad).

To ovšem občas nebývá na škodu, kdyby přišel Stern s něčím opravdu originálním. Dvouminutová ukázka zatím nic takového nenabízí a jak to tak vypadá, jOBS nepůjde vstříc heslům o rebelii a originalitě jeho jmenovce.

Na základě traileru můžete také ohodnotit propírané herecké schopnosti pětatřicetiletého Kutchera, na němž se sice dostatečně vyřídili vizážisté, víc charisma snad ale odhalí první pohled na kompletní snímek.

Trailer můžete zhlédnout níže.

Originální trailer filmu jOBS 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY