Den nezávislosti 2 má datum premiéry

Vydáno: 22.06.2013 12:00 - Simona Knotková | foto: Twentieth Century Fox

Režisér Roland Emmerich se přece jenom vrátí k látce, která ho nejvíce proslavila, a my už víme, kdy k tomu dojde. Teprve další týdny a měsíce napoví, za účasti jakých herců to bude.
Roland Emmerich při natáčení filmu  / 2012Také v tomto měsíci pokračujeme s pravidelným přísunem aktualizací ohledně plánovaného pokračování Dne nezávislosti. Zatím jsme byli obdarováváni pouze kusými informacemi, při kterých byla nadužívána slova "nevím", "možná", "uvidíme". "Nevím, jestli se to podaří, ale přejeme si to," tvrdil před rokem scenárista Dean Devlin“Máme velmi dobrý scénář, ale zatím to ještě nestačí," krčil rameny  Roland Emmerich.

Také to ostatně vypadalo, že režisér, který nás již co nevidět potěší akčním snímkem Útok na Bílý dům, měl v poslední době na seznamu mnoho dalších projektů. Zvažoval jak další mimozemské invaze, tak i po komornější dramata. Po zprávách z konce týdne se ale zdá, že filmař nakonec přece jenom ještě chvíli počká s "experimentováním" a opět se vrhne do vod svého opus magnum.

Po spekulacích a dohadech totiž ID Forever, respektive jeho úvodní polovina přichází s prvním konkrétním údajem. Fox oficiálně určil datum premiéry, pro kterou byl stanovený 3. červenec 2015, tedy stejně jako  v roce 1996 den před americkým Dnem nezávislosti. Konkrétnější detaily ještě stále nejsou k dispozici. S touto malou, ale zato podstatnou informací se věci nejspíše posunou dopředu už brzy. Natočit další porci vysokorozpočtové a po všech stránkách gigantické destrukce, na kterou čekáme už skoro přes sedmnáct let, totiž není žádná legrace.

Zatím můžeme jenom zopakovat, že ze starého obsazení se plánuje vrátit Bill Pullman.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY