Útok na Bílý dům ve čtyřminutovém traileru

Vydáno: 10.06.2013 11:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Roland Emmerich se snaží se svou akční novinkou z Bílého domu zaujmout zuby nehty, tak přináší více než čtyřminutový trailer, který tlačí ještě více na notu odlehčené buddy komedie.
Channing Tatum, Jamie Foxx ve filmu Útok na Bílý dům / White House DownAni nevím, proč jsem se na to díval. Roland Emmerich v podstatě nabízí jen prodlouženou verzi předešlého traileru, kde místo nás místo úderných hlášek a momentek čeká pár zbytečně natažených dialogových scén, které narušují jinak akčně vyvážený trailer.

Ten, jak už bylo řečeno výše, nabízí jen více toho stejného. "Smrtonosná past v Bílém domě" přivede na scénu mladého bodyguarda, který se bude snažit zachránit nejen hlavu Spojených států, ale také svou malou dcerku. Vcelku patetický námět však Emmerich obaluje do svého typického megalomanství, kde nechybí vybuchující budova Kapitolu, dlouhé průlety helikoptér městem, padající Air Force One nebo scény typu "americký prezident poprvé používá raketomet".

S patřičnou nadsázkou se však materiál prodat daří. Buddy chemie ústředního dua jiskří o sto šest a když si k tomu připočteme lákavou akci, vlastně není proč se na tuhle oddechovou žánrovku zlobit. Je sice dost možné, že před premiérou bude na rottenech svítit 15% pozitivních recenzí, ale to nám může být jedno. Jde přece jen o zábavu.

Na trailer se podívejte níže.

Originální trailer #3 filmu Útok na Bílý dům


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Pěkně jste stránky vylepšili. ;)... (Avari, 10.06.2013 15:15) Reagovat

    Pěkně jste stránky vylepšili. ;)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY