Prisoners: Hugh Jackman pátrá po dceři v traileru

Vydáno: 01.06.2013 17:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hugh Jackman v blízké době nevystrčí jen drápy jako Wolverine - v novém dramatu Prisoners se převtělí do role otce, jenž pátrá po své unesené dceři. A nebojí se ničeho.
Tohle vypadá na pořádně hutný thriller a možná i potenciální oscarové želízko v ohni. Hugh Jackman nechává komiksového Wolverina daleko za sebou a jde ve stopách Bídníků po dalším vážnějším filmu, v němž dokazuje, že kromě porcování nejrůznějších mutantů dokáže uhrát téměř jakoukoliv polohu.

Od trpícího a zpívajícího Jeana Valjeana se v Prisoners převtělí do role otce unesené dcery. Policie však potenciálního viníka pustí na svobodu, tak mu nezbývá nic jiného, než vzít věci do svých rukou a zakročit nekompromisní metodou. Nový snímek Denise Villeneuvea, režiséra na Oscara nominovaných Požárů za nejlepší zahraniční film, láká na další morálními dilematy zmítaný film, v němž se postavy na pokraji sil rozhodnou nečekaným způsobem zasáhnout, a také na dosti ponurou atmosféru plnou deště a bezmoci.

Uvidíme, jak se mu s Prisoners podaří naložit - vzhledem k tomu, že film bude zčásti také vyšetřovací kriminálkou (všimněte si detektiva Lokiho v podání Jakea Gyllenhaala), musíme doufat, že si snad Villeneuve na svůj americký debut nevzal moc velké sousto. Premiéra napoví.

Trailer zhlédněte na iTunes Movie Trailers nebo níže. V galerii také najdete dva plakáty k filmu.

Origináln trailer filmu Prisoners


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY