The World's End má nový trailer

Vydáno: 22.05.2013 18:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sci-fi novinka Edgara Wrighta se představuje v americkém traileru a odhaluje mnoho neviděných záběrů a také více poodhaluje zápletku. Dočkáme se podobné šílenosti jako Soumrak mrtvých nebo Hot Fuzz ?
Těšíme se, a moc. Završení cornetto trilogie přesně obsahuje všechny ingredience, které si od dua Wright-Pegg-Frost představovat. Před pár dny jsem se znovu podíval na Hot Fuzz a jde vidět mnoho podobností – rychlé prostřihy, parodie/pocta žánru, vyprofilované charaktery a správně načasovaný humor.
Pivní výlet dvanácti hospodami na pozadí apokalypsy s robotickými mimozemšťany vypadá správně uhozeně a zároveň inteligentně, jak se na Wrighta díla hodí. Popkulturními narážkami nacpaný scénář jistě doceníme až v jeho převedení na plátno, v traileru se na plno ta propracovanost zatím nemá šanci projevit – koneckonců film musí hlavně někoho přitáhnout do kina, že...
Tam láká hlavně slibné britské obsazení, které zase jednou vypadá, že je natáčení náramně bavilo, což se přetavuje do výsledného filmu. Čekejme tedy další osobitou „wrightovinu“ těsně před tím, než režiséra naplno lapí sítě Marvelu a připravovaného Ant-Mana. Konec světa nastane v našich kinech už v půlce září.
Trailer zhlédněte zatím jen níže ve streamu z Yahoo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY