Vengeance trilogy dostane další remake

Vydáno: 23.05.2013 08:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Old Boy, Nebohá paní Pomsta, a nyní také úvodní snímek z filmové trilogie režiséra Chan-wook Parka se dočká své americké předělávky. Kdo asi bude v roli hlavního mstitele tentokrát?
Americké verze Old Boye jihokorejského filmaře Chan-wook Parka se dočkáme už v letošním říjnu, tedy přesně deset let od premiéry původního snímku. Na konci roku minulého bylo také oznámeno, že do produkce vstoupí rovněž remake Nebohé paní pomsty, tentokrát s Charlize Theron jako hlavní protagonistkou.
Bylo nejspíše jenom otázkou času, kdy řada přijde na poslední kousek z "trilogie pomsty" Boksuneun naui geot, v anglickém znění uváděn jako Sympathy for Mr. Vengeance, který byl vlastně úvodním dílem celé trilogie. Přípravné práce už započala dvojice protřelých producentů Lorenzo di Bonaventura a Mark Vahradian (Transformers).
Napsání scénáře leží na bedrech Briana Tuckera (krimi Zlomené město). Do hollywoodské verze přepíše příběh muže, který shání peníze na transplantaci ledvin své nemocné sestry. Nenapadne ho nic jiného, než jako rukojmího unést dceru bývalého šéfa.
Režiséra projekt ještě nemá, takže jeho nalezení bude pravděpodobně další položkou na seznamu povinností produkční dvojice. Zajímavé bude také sledovat, na jaká herecká jména připadne volba tentokrát.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY