Jack Bauer znovu odpočítává 24 hodin

Vydáno: 11.05.2013 16:18 - Zuzana Hofmanová | foto: Fox Network

Žádné plátno, ale pěkně zpátky na obrazovku. Stanice Fox zvažuje oživení úspěšné série s protiteroristickým agentem Jackem Baurem v čele. Do služby by se samozřejmě ohlásil i Kiefer Sutherland.
Zatímco celovečerní verze populární čtyřiadvacetihodinové honičky se rodí v bolestech, Fox zvažuje návrat Jacka Bauera na televizní obrazovky. S nápadem údajně přišel tvůrce televizní série Gordon Howard, který se momentálně podílí na veleúspěšném Homeland.
Premiéru si odbylo už v roce 2001. Poslední sbohem dalo televizním obrazovkám po osmi sériích v roce 2010, tudíž je otázkou, jakou formou by Howard na rozběhnutý příběh agenta Baurea navázal. Podle předběžných spekulací by patrně Bauerovy hodinky „zresetoval“, tudíž by mohl začít pěkně od nuly s možností načrtnout pro agenta zcela nové dobrodružství. Změnou by si měl projít i formát celé série, která by patrně nečítala hned 24 dílů, ale spokojila by se zhruba s polovinou, podobně jako třeba letošní krimi The Following.
Co se týká návratu legendárního agenta Jacka Baurea, nejde na mysl, aby se vrátil bez svého neméně legendárního představitele. Návratu Kiefera Sutherlanda nahrává i fakt, že právě tento týden zařízla stanice Fox případnou třetí sérii mysteriózního Touch, což herci do značné míry uvolnilo ruce. Zároveň o překážku méně, proč se nepustit do další akce.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Honza Balušek, 12.05.2013 09:01) Reagovat

    Ještě nám sice zbývá vidět šestou až osmou sérii, ale reboot by mě určitě mooooc potěšil.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY