Expendables 3 našli svého režiséra

Vydáno: 24.04.2013 19:50 - Simona Knotková | foto: Bontonfilm

"Najít mladého lva, který rozerve plátno svou neotřelou vizí," takový byl cíl Stallonovy mise při hledání režiséra pro jeho nové Postradatelné. Koho se mu nakonec podařilo ukořistit?
Poslední aktualizace k trojce Postradatelných přinesl Sylvester Stallone v minulém měsíci. K novému příběhu toho sice ještě stále moc neřekl, ale řeč padla třeba na herecké obsazení. Dle jeho slov by řady čítající už staré známé jako například Jasona Stathama, Jeta Liho nebo jeho samotného potřebovaly doplnit také o nějakou "novou, mladou krev".
Na koho v konečném výsledku padne volba, zatím nebylo prozrazeno. Do režisérského křesla ale podle nejnovějších informací míří skutečně nová krev, Hollywoodem nedotčený Patrick Hughes. Australan, kterému jméno udělalo zejména natáčení reklam, na sebe poprvé upozornil roku 2000 krátkým absolventským filmem The Director. Celovečerně debutoval o deset let později thrillerem Red Hill.
Vzbuzuje-li ve vás neznámé jméno obavy, snad vás aspoň utěší Slyův Twitter, který je plný chvalozpěvů a ód na mladého filmaře. Anebo rovnou pod článkem můžete zhlédnout další z jeho krátkých počinů, snímek Cedulky. Ten se v roce 2009 dočkal i ocenění v Cannes

Cedulky


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY