Velký Gatsby oslňuje novým trailerem

Vydáno: 04.04.2013 16:38 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Vizuálně opulentní Velký Gatsby dorazí do kin již za měsíc a půl a přitom stačí oslňovat ještě jedním trailerem. Ten se převážně soustředí na soundtrack, kterému vévodí jména jako Jay-Z, Beyoncé nebo Lana Del Rey.
Proč to stále vypadá tak dokonale a bez chyby? Velký Gatsby slibuje cinefilní lahůdku par excellance s citem pro postmoderně přepálenou vizuální stránku v souvislosti s epickým romantickým příběhem. Pomyslné sloučení Moulin Rouge a Austrálie se tak zdá býti završeno právě zde.
I napotřetí přichází Baz Luhrmann s naprosto novým střihem traileru - předešlé byly famózně vygradované dvouminutovky, ten aktuální přichází se skoro tříminutovou stopáží, která je strukturována do tří aktů podle nových písní ze soundtracku, jenž má celý na starost americký rapper Jay-Z. Poslechnout si tak můžeme rovnou tři singly od interpretů jako Beyoncé, André 3000, Lana Del Rey nebo Florence.
Vše zkrátka klape, jak má - dokonce i ti herci (i ten Tobey) pasují do téhle stylové dobovky naprosto přesně. Vizuálně to navíc vypadá asi desetkrát lépe než leckterý předražený hollywoodský blockbuster - ty velké celky měst, průlety ulicemi a opulentně snímané večírky si přímo žadoní o přidanou 3D vrstvu. Snad si s ní Baz poradí stejně jako další filmoví velikáni.
Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete šestici nových plakátů.

Originální trailer #3 filmu Velký Gatsby


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 05.04.2013 17:26) Reagovat

    Baz si na sebe těmi trailery plete zatraceně neúprosný bič...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY