You're Next: domácí teror v traileru

Vydáno: 29.03.2013 17:40 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V nenápadné hororové novince You're Next začne trio maskovaných psychopatů terorizovat nic netušící obyvatele jednoho domu. Co nabízí první trailer, v němž se nešetří krví a brutalitou?
Schyluje se nám tady k dalšímu povedenému hororu? V poslední době trochu skomírající žánr s vysokou značkou recyklovatelnosti překvapil tak maximálně s duchařinami, ale ze slasherů jsou buď úděsné remaky nebo zábavné meta-filmy. Na něco pořádně znepokojujícího jakoby se stále čekalo.
Vody žánru se nyní pokusí rozčeřit nadějně vypadající snímek You're Next pohrávající si se známou premisou domu terorizovaného nemluvnými psychopaty. Hororová variace na Sám doma však na základě traileru pocuchává nervy solidně - ať už koncepcí míchající pohodovou hudbu se strašidelnými zvuky nebo znepokojujícími a naturalistickými obrazovými výjevy. Samozřejmě, zvolené zvířecí masky tomu ještě přidávají na děsivosti.
Nutno říci, že film už byl v roce 2011 promítán na festivale v Torontu, kde sklidil velmi dobré ohlasy, ale do kin se dostane až letos v létě, konkrétně 23. srpna. Tuzemská premiéra však zatím není naplánována - budeme však alespoň doufat v půlnočku ve Varech.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete povedené trio plakátů.

Originální trailer filmu You're Next


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Václav Špecián, 29.03.2013 16:50) Reagovat

    Zvířátka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY