Tom Cruise má před sebou další špionážní misi

Vydáno: 22.03.2013 17:48 - Simona Knotková | foto: Bontonfilm

Několik let připravovaný film podle seriálu The Man from U.N.C.L.E. je konečně krůček od produkce. Po Soderberghovi se projektu ujímá Guy Ritchie a v hlavní roli nejspíše uvidíme Toma Cruise.
Na motivy amerického seriálu z šedesátých let Man from U.N.C.L.E. chystá režisér Guy Ritchie natočit celovečerní snímek. Vystřídal tak původního Stevena Soderbergha, který chtěl příběh o dvojici agentů - jednoho amerického a jednoho ruského - z organizace U.N.C.L.E. převést na plátna jako první. Společně s ním se dříve také počítalo s Georgem Clooneyem do hlavní role.
Kvůli zdravotním komplikacím, ale nakonec odstoupil i on, a tak má Ritchie nyní možnost nové volby. A rozhodně nehodlá mířit níže - zálusk si dělá rovnou na Toma Cruise, již prověřené špionážní eso, jehož specialitou jsou hlavně mise nemožné. Kývne-li herec na nabídku, tým bude pravděpodobně muset najít ještě jeho ruského parťáka.
Filmový děj napsaný (Bourneovo ultimátum) má prý vycházet ze skutečné událostí, která se odehrála v letech studené války. Nad Španělskem měl tehdy nehodu bombardér a cestou mu přitom spadly na zem tři bomby. Jedna vybuchla, druhou se naštěstí podařilo zachránit, ovšem třetí zmizela beze stopy ve Středozemním moři. U.N.C.L.E. se tedy budou muset dát do pátrání, aby se bomba nedostala do špatných rukou.
Stále slušně zaneprázdněného Toma Cruise pak v kinech očekávejte už 18. dubna, ve sci-fi novince Nevědomí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY