Gore Verbinsky natočí Lone Rangera

Vydáno: 25.11.2010 11:46 - Zbyněk Kubín | foto: Facebook tvůrce

Režisér Pirátů z Karibiku opět povede Deppa
Johnny Depp a Gore Verbinski při natáčení filmu Piráti z Karibiku - Truhla mrtvého mužeO filmové verzi populárního televizního seriálu The Lone Ranger, který běžel na amerických obrazovkách na přelomu čtyřicátých a padesátých let minulého století (a jako nepovedený televizní film se vrátil v roce 2003), se u Disneyho mluví již dlouhou dobu. Natáčení příběhů texaského rangera, který brázdí Divoký západ s parťákem Apačem Tontem (Depp) a společně páchají dobro se ale ne a ne rozjet.
Johnny Depp je s tímto projektem spjat už léta a společně s producentem Jerrym Bruckheimerem to až do teď byla jediná jména, která šla k budoucímu filmu přiřadit. Zdá se ale, že u Disneyho se konečně rozhoupali směrem kupředu a začal se shánět režisér, který by celý projekt dal do kupy. Tím se nakonec stane Gore Verbinsky, který už od třetího dílu Pirátů z Karibiku vyjadřuje touhu s Deppem znovu pracovat.
Stále se ale nedá hovořit o tom, že bychom se nějak výrazně přiblížili začátku natáčení. Film totiž stále nemá představitele titulní role a najít volné místo v diářích Verbinskiho a hlavně extrémně vytíženého a žádaného Deppa je také běh na dlouho trať.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY