Příští Bond se obejde bez Sama Mendese

Vydáno: 07.03.2013 12:30 - Amaya Tomanová | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures

Odpovědnost za kolosální úspěch loňské bondovky Skyfall byla připisována především režisérovi Samu Mendesovi, ten se však režírování čtyřiadvacátého Bonda vzdal.
Třiadvacátá bondovka Skyfall sklidila celosvětový úspěch a pokračování série bylo samozřejmostí. Jediná výraznější změna, o které se v souvislosti se čtyřiadvacátým Bondem hovořilo, se týkala představitele hlavní role. Většina chvály, kterou kritici i diváci na Skyfall pěli, mířila na adresu režiséra Sama Mendese za perfektně odvedenou práci. Ten však dal nyní čtyřiadvacáté bondovce sbohem.
"Odmítnout nabídku producentů na režii další bondovky bylo velmi těžké rozhodnutí," svěřil se Mendes magazínu Empire. "Práce na Skyfall patřila mezi mé nejlepší profesní zkušenosti, ale mám také řadu závazků - v divadle i jinde - na které musím příští rok zaměřit přednostně svou pozornost," dodal.
Stále je však určitá pravděpodobnost, že se chopí režie některého z dalších filmů série. "Bylo mi velkou ctí být součástí bondovské rodiny, a pevně doufám, že mi ještě někdy v budoucnu bude poskytnuta příležitost se k této práci vrátit," svěřil se režisér.
Jak to tedy se čtyřiadvacátým Bondem bude? Po odchodu Neala Purvise a Roberta Wadea je hlavním scenáristickým adeptem John Logan, ani to však momentálně nelze považovat za stoprocentní jistotu. Nechme se překvapit, jaké další změny přijdou na řadu...
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Petr Doupal, 07.03.2013 19:11) Reagovat

    Hurá, nechte kameramana, ale režiséra a scénáristu okamžitě vyhodit. Nechápu ty pozitivní kritiky :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY