Iñárritu chystá komedii Birdman s Naomi Watts

Vydáno: 09.03.2013 07:00 - Simona Knotková | foto: celebritywallpaperbase.com

Z dílny filmového tvůrce Alejandra Gonzáleza Iñárrituy jsme celovečerní snímek naposledy mohli vidět v roce 2011. Nejvyšší čas tedy opět povolat tým a pustit se do akce. A tentokrát se možná budeme i smát.
Mexického režiséra Alejandra Gonzáleza Iñárritu známe hlavně z dramat zaobírajících se vážnými životními tématy. Teď by ale tvůrce stojící za 21 gramy nebo Babelem rád zabrousil i do jiných žánrových vod a vyzkoušel si natočit komedii. Tedy aspoň tu černou.
Birdman, jak se film jmenuje, bude vyprávět příběh upadající hvězdy, bývalého herce, kterého proslavila superhrdinská role. Ve snaze znovu se dostat na výsluní začne pracovat na divadelním představení, vycházejícím z povídky amerického autora Raymonda Carvera. Hladký průběh mu však bude narušovat egomaniacký hlavní mužský protagonista.
Iñárritu má už na placu také pěknou řádku hereckých jmen. Do hlavní role například příhodně obsadil Michaela Keatona, tedy skutečného bývalého komiksového hrdinu, Batmana z filmů Tima Burtona. Jeho dcerou a asistentkou se stane v komediích stále více vynikající Emma Stone, producentem divadelního projektu "pařmen" Zach Galifianakis a ženskou tahounkou hry na Oscara nominovaná Naomi Watts.
Iñárritu se podílel také na scénáři. Nenaskytne-li se nějaký herecký potížista i v jeho obsazení, Birdman se dostane do produkce už v příštím měsíci.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY