Evil Dead přichází s novým plakátem a sedmi fotkami

Vydáno: 26.02.2013 16:00 - Amaya Tomanová | foto: TriStar Pictures

Neuvěřitelně krvavý nářez Lesní duch odhalil začátkem tohoto roku brutální trailer, nyní nám jeho tvůrci servírují plakát a několik fotografií. Začínáte se taky na tento remake těšit?
Když se režisér Sam Raimi nechal slyšet, že ve spolupráci s Federicem Alvarezem plánuje pokračování hororové řežby z osmdesátých let The Evil Dead, málokdo měl představu o tom, co se ze spolupráce může vyklubat.
Alvarezovu tvorbu v té době prezentoval pouze krátkometrážní sci-fi snímek Panic Attack!, v němž ukázal velký potenciál. Po zveřejnění traileru k chystanému snímku začalo být filmovým fanouškům jasné, že se mladičký režisér hodlá krvavého stylu originálu držet zuby nehty.
Fotografie, které vám dnes přinášíme, nejsou - zvlášť ve srovnání s trailerem - nijak zvlášť brutální. Vidíme na nich pár momentek z natáčení, "tak trochu zlý" les a hororově vyhlížející chatu, set fotografií doplňuje do ruda zbarvený filmový plakát.
Remaky osmdesátkových snímků bývají často hodnoceny jako průměrné až podprůměrné počiny, Lesní duch však slibuje přinejmenším vizuálně netradiční, značně brutální gore řežbu. Zda půjde o podívanou nejen zajímavou, ale i kvalitní, se dozvíme v dubnu letošního roku.
Fotografie i plakát si můžete prohlédnout ve fotogalerii k článku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY