Sci-fi Tomorrowland našlo svého záporáka

Vydáno: 14.02.2013 08:12 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Přípravné práce před natáčením novinky Brada Birda se konečně naplno rozjely a tým začíná nabírat další herecké protagonisty. Hlavní zápornou roli ve snímku nakonec získal Dr. House Hugh Laurie.
Nový tajemný projekt "úžasňákového" Brada Birda a "ztraceného" Damona Lindelofa je měsíc od měsíce čím dál méně tajemnější. Naposledy nám byl odkryt nový název, kdy se z původního 1952 stalo Tomorrowland. Do hlavní role byl také potvrzený George Clooney.
Nebude to ale samozřejmě pouze on, kdo se ve sci-fi, titulem odkazujícím na jednu z částí Disneylandu, objeví. Předběžně se uvádí, že příběh má být podobný Spielbergovým Blízkým setkáním třetího druhu. Nejnověji přidaným jménem do obsazení by každopádně zatím neměl být nikdo z mimozemských planet, ale vcelku dobře známý pozemský herec Hugh Laurie.
Poslední příležitost zahrát si padoucha v novém RoboCopovi na poslední chvíli odmítl. Tentokrát by to však vyjít mohlo. O konkrétnějším ději, stejně jako o samotných postavách, jinak dosud panují pouze dohady. Publicista Jim Hill na svém serveru například uvádí hypotézu, že námět může vycházet z nikdy nevyšlé epizody Disneyho dokumentární série Man in Space, která měla být zaměřena právě na UFO. Stále je tu ale výrok samotných tvůrců, že o mimozemšťanech snímek nebude...
Čas nám tedy odhalí další podrobnosti. Natáčení Tomorrowland se rozjíždí příští měsíc, hotovo by mělo být v prosinci 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY