Hans Zimmer ozvučí The Lone Rangera

Vydáno: 17.12.2012 13:03 - Amaya Tomanová | foto: Disney and Jerry Bruckheimer, Inc.

S westernem Lone Ranger Gorea Verbinskiho se od samého počátku táhnou komplikace a změny. Ta nejnovější možná pro někoho nebude jednoznačně pozitivní, mezi jobovky se ale rozhodně zařadit nedá. Hudby k filmu se ujímá Hans Zimmer...
Když zhruba před dvěma lety studio Disney rozhodlo o tom, že nechá Gorea Verbinskiho natočit filmovou verzi westernového seriálu ze čtyřicátých let Lone Ranger, zřejmě nikdo netušil, jaké komplikace se s filmem potáhnou. Samotné přípravy na natáčení byly pekelně dlouhé, několikrát musel být zcela překopán rozpočet a loni v létě dokonce film dostal dočasnou stopku.
Hudbu k filmu měl původně skládat Jack White z The White Stripes, který se podílel například na skladbách k filmům The Social Network, Quantum of Solace nebo Návrat do Cold Mountain. Přestože se zdá, že na zásadnější personální změny je pozdě, oznámilo včera vedení studia, že hudby se nakonec ujme Hans Zimmer.
Zimmer je autorem soundtracku k nejednomu z Verbinskiho filmů - z těch posledních můžeme jmenovat například Piráti z Karibiku - Na konci světa či Rango.
Názory na Lone Rangera zatím ani po zveřejnění traileru nejsou jednoznačně pozitivní. Studio sází na zvučné jméno Johnnyho Deppa, velkolepou výpravu a zpracování, které se snaží zavděčit co nejširšímu diváckému spektru. Nechme se překvapit, zda všechno tohle bude ve veliké konkurenci blockbusterů příští rok fungovat...
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY