George Clooney krade s Greengrassem

Vydáno: 30.11.2012 13:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Všestranný filmový talent George Clooney má v hledáčku další ambiciózní projekt. Pro krimi odehrávající se pod newyorskými mrakodrapy se za kameru má navíc postavit neméně významné jméno.
Herec, režisér a v neposlední řadě scenárista George Clooney už má do budoucna několik projektů rozplánovaných, ať už je to hvězdnými jmény přetékající snímek The Monuments Men nebo možné sci-fi 1952 Brada Birda. Přesto mu to nebrání, aby se svým producentským partnerem Grantem Heslovem nabral na svá bedra další potencionální filmový hit.
Šance točit s Paulem Greengrassem se ale neodmítá. Právě ten by se totiž měl usadit na režisérské křeslo nového filmu. Po dramatu o životě Martina Luthera Kinga má tak další práci do fronty. O ději zatím víme jen to, že se bude odehrávat v New Yorku a bude se točit okolo loupeže. Za jeho napsáním bude stát Chris Terrio.
Tento tvůrce má za sebou nejčerstvěji scénář za Argo, politický thriller Bena Afflecka, při kterém se s Clooneym a Heslovem, oběma dvěma opět v produkční úloze, právě setkal.
Argo, který od tohoto týdne běží v našich kinech, je momentálně jedním z nejžhavějších kandidátů na následující Oscary. Není tedy divu, že se po první úspěšné spolupráci Clooney rozhodl jít do toho s Terriem i podruhé. Uvidíme, zda se tentokrát herec postaví také na plac.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY