Den nezávislosti ve 3D nebude

Vydáno: 21.11.2012 19:00 - Simona Knotková | foto: Twentieth Century Fox

Tak už to vypadalo nadějně, že nás v červenci příštího roku opět přepadnou emzáci. Nakonec se 3D převedení Dne nezávislosti ale nedočkáme. A dvoudílné pokračování? To je také stále ještě ve hvězdách.
Pokud jste si 4. července příštího roku plánovali zajít na velkolepou sci-fi podívanou režiséra Rolanda Emmericha ve 3D kabátu, budete si muset najít jiný program. 20th Century Fox Den nezávislosti totiž konvertovat do trojrozměrné podoby nebude. Aspoň ne v nejbližší budoucnosti, na původní datum znovuuvedení.
Přesné důvody studio neuvedlo. Můžeme se tedy pouze domnívat a utěšovat, že se tak stalo na úkor šestnáct let plánovaného sequelu. Ohledně něj se toho ale zatím také moc neděje. Nejnovější aktualizací na projektu je pouhé prohlášení scenáristy jedničky Deana Devlina z letošního léta. Ten sice naznačil, že není zcela jisté, že k pokračování skutečně dojde, určitě jsou k tomu s Emmerichem poprvé za několik let ale nejblíže.
Druhý díl by navíc měl být rozdělený do dvou částí, a to pod názvy ID Forever - Part 1 a ID Forever - Part 2. Studio Fox se každopádně mělo nechat slyšet, že nový kontrakt podepíše, až budou mít tvůrci sehnané herce do obsazení, nejlépe samozřejmě i s hvězdnými navrátilci jako Willem Smithem nebo Jeffem Goldblumem.
Doufejme, že kvůli zrušené 3D konverzi se věci začnou hýbat aspoň v tomto směru.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY