Důchodci paří ve Vegas na první fotografii

Vydáno: 05.11.2012 18:09 - Martin Bubrín | foto: CBS Films

Znělo to jako plané sliby, ale nakonec se tak stalo. Důchodcovská "Pařba ve Vegas" se opravdu natáčí a vy máte možnost na první fotce spatřit Morgana Freemana, Michaela Douglase, Roberta De Nira a Kevina Klinea.
Produkce nové komedie Last Vegas právě ohlásila vůbec první fotografie, na níž se sešla neskutečná herecká sestava v podání hereckých legend, jako jsou Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro a Kevin Kline. Film je už na všech internetových stránkách probírán jako "důchodcovská Pařba ve Vegas", čemuž se nelze divit - příběh se totiž soustředí na čtveřici starých přátel, kteří se rozhodnou uspořádat rozlučkovou párty se svobodou pro jednoho z nich, který stále zůstal svobodný.
Samozřejmě u toho nebudou chybět litry alkoholu, výpadky paměti a příšerná kocovina, jak to už důvěrně známe ze dvou předchozích Pařeb - nyní však s mnohem výraznějším obsazením. Natáčení právě začíná (jak jinak) v Las Vegas, odkud také pochází první fotografie, na níž pózují perfektně "vyphotoshopovaní" herci zasazení do lasvegaské lokace. Tady si někdo s kvalitou příliš hlavu nelámal...
Snad se povede všeobecné veselí zachycené na prvním snímku přenést i do filmu samotného. U toho straší jen jméno režiséra Jona Turteltauba, který má na kontě unylé dobrodružné podívané jako Lovci pokladů nebo Čarodějův učeň. Mám ale takový pocit, že až na herce bude hrát všechno ostatní druhé housle.
Last Vegas dorazí do amerických kin 20. prosince 2013. U nás ho nejspíše můžeme očekávat na úsvitu roku 2014.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY