Báječný hotel Marigold uvidíme i podruhé

Vydáno: 31.10.2012 07:30 - Amaya Tomanová | foto: Bontonfilm

V dnešní době sequelů nejspíš již nikoho nepřekvapí, že i komedie o partě důchodců, kteří se rozhodli strávit zbytek života v Indii, se dočká svého pokračování. Kdy se snímek objeví v kinech a na koho se můžeme těšit?
Exotické destinace jsou nejen ideálním cílem pro divoké rozlučky se svobodou nebo místem, kam zhýčkané, zmatené čtyřicátnice jezdí meditovat, jíst a milovat. Režisér John Madden loni na jaře vyslal do daleké Indie partu důchodců, kteří se v sídle s názvem Marigold rozhodli důstojně a v luxusu strávit zbytek života. Převážně britské herecké osazenstvo ve filmu zachránilo, co se dalo, a snímek tedy úplně nepropadl. A co často následuje po snímcích, které nejsou úplný propadák? Ano, sequel. Zhýčkaní britští důchodci jsou připraveni udeřit podruhé.
Na scénáři by se měl pod záštitou společnosti Fox Searchlight opět podílet Ol Parker, studio počítá i s návratem původní herecké sestavy (Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith a další). Tvůrci se nijak netají tím, že hodlají cílit na starší generaci návštěvníků kin.
Herecké legendy jednoduše nemládnou a filmovému průmyslu nezbývá než se přizpůsobit. O tom, že zvučná jména táhnou i bez ohledu na věk, svědčí nejen úspěšnost nedávno uvedené dvojky "Postradatelných", ale i poměrně pozitivní očekávání spojená s pokračováním akčního Red. Bude i návrat do báječného hotelu Marigold příjemným překvapením?
Zdroj: Collider, Vulture


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY