Jack Reacher přichází s novým plakátem a trailerem

Vydáno: 18.10.2012 12:50 - Amaya Tomanová | foto: Paramount Pictures

Po prvních fotografiích k filmu Jack Reacher režiséra Christophera McQuarrieho přichází na řadu oficiální plakát. Update: Nyní aktualizováno i o zbrusu nový trailer.
K filmu Jack Reacher: Poslední výstřel, jemuž coby předloha posloužil román One Shot Lee Childa, vydalo studio Paramount kromě prvních fotografií i teaseru, který však působil značně rozpačitě.
Na plakátě není dohromady co zkazit. Hlásá, že zákon, na rozdíl od hlavního hrdiny Jacka Reachera, má své hranice, a pózuje na něm ozbrojený Tom Cruise.
První ukázka nám zatím příliš neprozradila, nakolik bude adaptace věrná své románové předloze. V té se Jack Reacher ujímá případu střelce Jamese Barra, jemuž za oběť padlo pět lidí. Bez přítomnosti Reachera, se kterým ho pojí minulost v armádě, odmítá sniper vypovídat. Při inkriminovaném masakru zaznělo šest ran, mrtvých je pět. Heslo vojenských sniperů však zní:"Jeden výstřel, jeden mrtvý". Reacher začíná o Barrově vině pochybovat...
Na světě se také objevil již druhý trailer, podle kterého bude Jack Reacher oscilovat mezi vojenským/akčním thrillerem a detektivkou. Za doprovodu rázné hudby se střídají letecké záběry na město s akčními střihy z prostředí armády a s detaily vyšetřování. Své si ve snímku užije nejen hlavní hrdina a podezřelý, ale i Helena Rodin v podání Rosamund Pike. Trailer, ač místy obsahuje dialogová i vizuální klišé, vypadá o něco slibněji než jeho předchůdce, a my můžeme alespoň částečně doufat, že nepůjde o podprůměrnou podívanou.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. Plakát naleznete klasicky v galerii.

Originální trailer filmu Jack Reacher: Poslední výstřel
Zdroj: FilmoFilia


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY