Hitchcock oslňuje novým trailerem

Vydáno: 11.10.2012 07:30 - Martin Bubrín | foto: Fox Searchlight Pictures

Nedávno se na internetu vyrojilo několik fotografií z připravovaného filmu s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli režiséra Alfreda Hitchcocka. Nyní se můžete podívat také na plnohodnotný trailer.
Ještě že to nevypadá tak unyle a prostoduše jako Můj týden s Marilyn, který kromě perfektních masek nabídl jen ohraný romantický příběh. Hitchcock, jak zatím ukazuje plnohodnotný trailer, bude mít motivů a témat na rozdávání - složitý vztah se ženou, posedlost režiséra svými projekty a také obraz kinematografických praktik dané doby (zejména cenzury).
Také to zřejmě bude další z letošních hereckých koncertů - Anthony Hopkins opravdu JE Alfred Hitchcock a po dlouhé době zase nabízí mistrovský kus herecké profese. Opomenuta nezůstává ani Helen Mirren coby režisérova manželka nebo Scarlett Johansson jako hlavní hvězda sprchové scény, která se může chlubit svůdným výstřihem a sex-appealem.
Milovníci filmu Psycho si navíc zamilují několik momentů, které jejich oblíbené scény ukazují zase z jiného úhlu pohledu. Hitchcock zkrátka slibuje mnoho atributů na to, aby se z něj najednou stal jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku. Nebude scházet dramatická linka, humor, výborná chemie mezi hlavními představiteli a také cinefilní pomrkávání na fanoušky. Laskomina.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete nový oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu Hitchcock


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY