Druhý Silent Hill nás zasypává novými plakáty

Vydáno: 10.10.2012 10:30 - Simona Knotková | foto: Open Road Films

Také už odpočítáváte dny zbývající do premiéry nové výpravy do hrůzu nahánějícího Silent Hillu? Útrpné čekání vám nyní můžou zmírnit aspoň nově vypuštěné plakáty, mezi kterými je i jeden rozhýbaný.
Filmová adaptace populární počítačové hry Silent Hill se nás letos bude snažit k smrti vyděsit už podruhé. Tentokrát to bude s podtitulem Revelation a s 3D brýlemi. V českých kinech se snímek objeví pod titulem Návrat do Silent Hill, a to 22. listopadu.
Několik promo plakátů už bylo mezi filmové publikum vypuštěno, teď jsou na světě další dva. Kromě hlavní hrdinky, ztvárněné Adelaide Clemens, na nich můžete vidět i staré známé charaktery z jedničky, Pyramid Heada a jednu ze sestřiček. A pokud vám ani to nebude stačit, venku je také efektní motion plakát, opět s jehlanovým monstrem v akci.
V novém příběhu, režírovaném Michaelem J. Bassettem, se hrdinka po zmizení svého otce ocitá v tajemném Silent Hillu, kde začíná její boj o přežití. V obsazení dále uvidíme Malcolma McDowella, Carrie-Anne Moss nebo Seana Beana známého už z předešlého dílu.
Oba dva plakáty na vás čekají ve fotogalerii článku, motion poster najdete níže. Bližší info o snímku se dozvíte v našem preview.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY