Plán premiér: Změny na 37.týden

Vydáno: 18.09.2012 13:00 - Kateřina Horáková | foto: 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

Vyčerpávající seznam novinek a změn z minulého týdne byl šokujícím zásahem, proto pro nás filmoví distributoři na tentokrát nachystali jen malou oddechovku. Čekají nás tři zajímavé české novinky a drobné změny ohledně Hobita.
Od 29. listopadu budeme v kinech moci zhlédnout rok starý dokument Láska v hrobě Davida Vondráčka. Hlavní hrdinové, uprchlíci před světem Jana a Jan, našli lásku a domov uprostřed Strašnického hřbitova. Nic ale netrvá věčně.
Další dokument, Pan Láska navazuje spojení, nás čeká 17. března příštího roku. Snímek Dagmar Smržové zachycuje příběh schizofrenika Jiřího Lásky a získal cenu HBO pro nejlepší námět dokumentárního filmu. A prozatím tajemstvím zahalený film Jako nikdy má stanovenou premiéru na 25. dubna 2013.
Několik filmů je odloženo na neurčito. Sexuální výchovu v Čechách uvidíme až někdy v příštím roce, Argo Bena Afflecka nebo Trouble with the Curve by snad mohly mít premiéru ještě tento rok, ale kdy přesně, to už nevíme. Zcela zrušen je snímek The Apparition.
A poslední změna se týká podtitulu druhého dílu Jacksonova Hobita. Jak již víte, rozšířením na trilogii se z Tam a zase zpátky stává až závěr trojdílné ságy, který uvidíme 17. července 2014. Zmiňovaná prostřední část pak zůstává na 12. prosince 2013 a bude se jmenovat The Hobbit: The Desolation of Smaug.
KOMPLETNÍ SEZNAM ZMĚN ZA 37. TÝDEN:


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY