Texaský masakr 3D má první trailer

Vydáno: 14.09.2012 12:00 - Martin Bubrín | foto: Elite Entertainment

Další hororová předělávka na sebe nenechala dlouho čekat. Snímek s originálním názvem Texas Chainsaw 3D typicky nechává skupinku teenagerů přijet do osamělého sídla a pak... pak už to znáte sami.
Co udělat v době bezobsažných předělávek všeho, co kdy bylo kvalitní a úspěšné? No přece druhou předělávku! Snímek s výmluvným názvem Texas Chainsaw 3D na první pohled vypadá přesně tak, jak od typického slasheru pro nové tisíciletí očekáváte.
Skupinka (nejspíše) nadržených teenagerů dojede do opuštěného sídla v Texasu, které hlavní hrdinka zdědila po babičce, a rozhodnou se tam strávit ničím nerušený pobyt a možná odhalit také něco z rodinných kořenů. A protože toto není žádná Chata v lesích, tak na ně v útrobách starého viktoriánského sídla bude číhat "jen" nebezpečí opatřené motorovou pilou.
Jenže tak přímočaré to zřejmě nebude. Jak už z traileru i synopse vyplývá, film se bude částečně odehrávat ihned po událostech klasiky z roku 1974, kdy se mladé dívce povedlo utéct ze spárů kanibalské rodinky Sawyerů. Co se s nimi stalo a jak to ovlivnilo budoucnost, o tom bude nejspíše vyprávět nejnovější 3D zářez v sérii, který na jednu stranu možná nabídne solidní propojení mezi oběma filmy a na tu druhou zase trochu toho klasického vyvražďování hloupých a spoře oděných teenagerů a předměty vyskakující z plátna.
Film by měl absolutně ignorovat veškeré novodobé remaky, které vyšly z Bayovy produkční díly Platinum Dunes (Texaský masakr motorovou pilou a její Počátek), a vrhnout se pěkně po hlavě do staré zápletky. Zda se spíše přikloní k autentickému originálu či videoklipovým předělávkám, to je zatím ve hvězdách. Pochybuji ale, že by se o tom chtěla většina z nás přesvědčit návštěvou kina.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer k filmu Texas Chainsaw 3D


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY