Kdo se ještě přidá k Trierově nymfomance?

Vydáno: 29.08.2012 16:37 - Michala Benešovská | foto: Magnolia Pictures

Dánský filmař Lars von Trier opět nezklamal. Jeho připravovaný snímek The Nymphomaniac je už nyní v centru zájmu díky kontroverzím, které provázejí jeho vznik.
Samotné kontroverzní téma o ženě - nymfomance a jejích životních etudách jako kdyby lačnému davu nestačilo. Opravdu výraznou pozornost na sebe strhl snímek The Nymphomaniac totiž poté, co Shia LaBeouf rozhlásil, že Trier od herců žádá, aby před kamerou opravdu prováděli sexuální styk. Neuvěřitelné? Lars von Trier je nejen geniální filmař, ale také brilantní mystifikátor a vizionář, takže bychom měli být připraveni na všechno.
Skandální aura s příslibem hvězdného sexu se určitě zalíbila i dalším hercům, vedle Shii LaBeoufa může jásat také Jamie Bell, který se nyní k orgiím, tedy k filmu, také připojuje. Bell se proslavil rolí baleťáka Billyho Elliota ve stejnojmenném snímku. Kromě něj rozšíří stávající obsazení také dánská herečka Connie Nielsen, Jens Albinus nebo Shanti Roney.
Jak jsme již <>a href="/clanek/4195/zahraje-si-shia-labeouf-u-larse-von-triera/">informovali, hlavní role ztvární Charlotte Gainsbourg a Stellan Skarsgård, kteří se ve filmech Larse von Triera objevují často. Natáčení filmu The Nymphomaniac se rozebíhá v těchto dnech v Německu a režisér slibuje nejen dvě části filmu, ale také dvě verze - soft-core a hard-core -, což rozhodně podněcuje naši zvědavost.
Otevírá se před námi nová etapa filmové erotiky?
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY