Hailee Steinfeld bude v horách hrozit nebezpečí

Vydáno: 14.08.2012 11:33 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

I o další z mladičkých hereček, která se ve svém nízkém věku může chlubit oscarovou nominací, je zájem. Hailee Steinfeld je hlavní adeptka na roli v novém thrilleru Dead Of Winter.
Talentovanou, teprve patnáctiletou herečku Hailee Steinfeld jsme sice od westernu bratrů Coenových Opravdová kuráž (za který byla nominována na Oscara za nejlepší ženský výkon ve vedlejší roli) zatím nikde jinde vidět nemohli, i ona má ale diář zaplněný na několik měsíců dopředu. Kromě sci-fi Ender's Game nebo kupříkladu další filmové adaptace nikdy nevyčerpatelné literární klasiky Romeo a Julie ji v budoucnu uvidíme třeba i v novém thrilleru z dílny Lionsgate Dead Of Winter.
Půjde o zfilmování dalšího blacklistového scénáře roku 2011, tentokrát od Sarah Conradt-Kroehler. Steinfeld by se měla zhostit role teenagerky, která se svým otcem a jeho novou manželkou vyráží na chatu do horské pustiny. Výlet, který má napravit vztah mezi dvěma ženami, je ale narušen vpádem nebezpečného uprchlíka, který se vydává za správce parku...
Režisér projektu? Stane se jím Anthony Mandler, tvůrce, který na poli celovečerních snímků teprve debutuje, zato má za sebou už bohaté zkušenosti z reklam a natáčení hudebních videoklipů. Za svou kariéru spolupracoval například s Nelly Furtado, skupinou The Killers nebo Beyoncé.
Produkce se rozjede na začátku příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY