Ferrell a Carell budou společně přísahat bohu

Vydáno: 13.08.2012 10:30 - Simona Knotková | foto: DreamWorks

Od režijního debutu herce Justina Therouxe Dedication uběhlo už pět let. Tvůrce se nyní chystá vrátit s novinkou Swear To God a do party sebou přibírá i Willa Ferrella a Steva Carella.
Už v dubnu bylo oficiálně potvrzeno, že zprávař Ron Burgundy usedne za svůj zpravodajský stolek i podruhé. Snímek režiséra Adama McKaye ovšem nebude jediný, kde v obsazení uvidíme společně hrát Willa Ferrella a Steva Carella.
Tím dalším projektem má být i Swear To God, komedie, o které si vrabci na střeše v souvislosti s další Ferrellovou filmovou rolí štěbetali už minulý rok. Nyní je vše od Warner Bros. oficiální a oba herci už podepsali své smlouvy. Z původně spekulovaného McKaye pak režii přebírá Justin Theroux, který se pustí i do přepsání první verze scénáře z pera Alana Cohena a Alan Freedland (oba komedie Na doraz).
Ferrell se v příběhu stane do sebe zahleděným narcistou, který je přesvědčený, že k němu promlouvá sám bůh. Nenastanou-li žádné komplikace, produkce snímku se spustí v červenci příštího roku. McKay se zapojí rovněž doby producent.
Dodejme, že Theroux by se měl zhostit i režie dlouho připravovaného pokračování komedie z prostředí přehlídkových mol, Zoolandera.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY