Bude Ben Affleck režírovat Justice League?

Vydáno: 09.08.2012 12:42 - Lukáš Havlíček | foto: DC Comics

Kdysi byl vysmívaným hercem, stačily ale dva filmy a z Bena Afflecka se stal uznávaný režisér na obou barikádách, jak u kritiků, tak fanoušků. Nyní ho studio Warner Bros. možná nechá režírovat superhrdinskou Justice League.
Ben Affleck se stal pro Warner Bros. kandidátem číslo jedna na post režiséra Justice League, tedy superhrdinské obdoby Avengers od komiksové stáje DC Comics. Jako důkaz stačí fakt, že zatím dostal do rukou scénář Willa Bealla (The Gangster Squad).
Jednání začnou během několika dní a vypadá to na jednu podstatnou podmínku ze strany Afflecka – ve filmu bude chtít i hrát, což pravděpodobně znamená hrát postavu v superhrdinském obleku, a ne jen cameo. To by pravděpodobně nemusel být až takový zádrhel, protože z Justice League přece jen kouká pořádný potenciál na dolary a Affleck coby Green Lantern (například) by byl jen malé zlo.
Hrát hlavní roli ve filmech, které si sám režíruje, se stalo hercovou tradicí. Bylo tomu tak jak v debutu Gone, Baby, Gone, tak i v Městu, oba snímky byly přitom úspěšné jak komerčně, tak i z hlediska kritiky. A na podzim Afflecka uvidíme v hlavní roli jeho nového snímku, politickém thrilleru Argo.
Superhrdinský tým Justice League tvoří Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern a Flash (asi nemáme očekávat v jeho roli Jima "Sheldona" Parsonse, že?). Sázet můžeme nejen na představitele hlavních rolí, ale i na tón filmu, tedy zda bude pokračovat "realistický a temný" tón Nolanovy batmanovské trilogie.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY