Sacha Baron Cohen bude parodovat Jamese Bonda

Vydáno: 10.08.2012 10:13 - Michala Benešovská | foto: Paramount Pictures

Agent 007 je obklopen krásnými ženami, vybaven spoustou hi-tech vychytávek a se vším si s grácií poradí. A jak to asi dopadne, až se do Jamese Bonda opře Sacha Baron Cohen?
Nevyzpytatelný provokatér Sacha Baron Cohen se proslavil snímky jako Ali G Indahouse, Borat, Bruno nebo Diktátor, ve kterých nevybíravým způsobem atakuje zažité stereotypy a způsob života moderní společnosti. Nyní se rozhodl, že napíše scénář, ve kterém nenechá nitku suchou na slavném filmovém agentovi Jamesi Bondovi.
Agent 007 se stal terčem již slušného zástupu parodií. Mezi nejznámější bond-parodie patří například série Austin Powers s Mikem Myersem v hlavní roli nebo filmy Johnny English a Johnny English se vrací, ve kterých si speciálního agenta bondovsko-beanovského typu zahrál Rowan Atkinson.
A co Bondovi provede Sacha Baron Cohen? Jeho speciální agent se ocitne v nemilosti a bude nucen dát se na útěk. A společnost mu bude dělat jeho znovunalezený bratr, který je shodou okolností příslušník tvrdého jádra fotbalových výtržníků známých jako Hooligans. A jistě tušíte, že to nebude zdaleka to nejhorší, co Cohenova agenta potká.
Zatím není potvrzeno, zda si v novém filmu zahraje hlavní roli sám jeho scenárista Sacha Baron Cohen. Snímek bude vznikat u Paramountu.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY