Podívejte se na trailer druhého filmu Joshe Radnora

Vydáno: 09.08.2012 10:00 - Lukáš Havlíček | foto: IFC Films

Populární Ted z HIMYM se vrací za kameru a točí vtipnou romanci Liberal Arts, v níž se jako třicátník vrací na bývalou univerzitu, jen aby se zakoukal do studentky a následně řešil věkové dilema.
Hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku Josh Radnor natočil svůj druhý film coby režisér a opět to vypadá nadějně. Tentokrát se film jmenuje Liberal Arts a herec v něm hraje pětatřicetiletého muže (vypadá to na učitele na střední), který se vrací na svou univerzitu za svým oblíbeným (vlastně druhým oblíbeným) profesorem a nostalgicky vzpomíná na svá mladší léta.
V tom ale narazí na dívku, která ho okouzlí – Elizabeth Olsen, studentku humanitních studií. Oba si musejí položit otázku – je ona tak vyspělá, nebo on tak "zaseklý"? Samozřejmě, dámy musejí mít vždy pravdu.
Při Bezvadíkyještěprosím jsem měl dojem, že sleduji budoucího nástupce Woodyho Allena - humor, intelekt a New York. Ale už ve svém druhém filmu se Josh Radnor z New Yorku stěhuje a já budu muset svůj názor přehodnotit.
Trailer vypadá výborně, napočítal jsem u sebe čtyři vtipy, tolik jich není ani ve většině celých komedií a Liberal Arts je nabízí už v traileru (snad není využit celý zásobník jen v něm). Celé se to tváří příjemně, on sympaťák, který pro mě racionálně a upřímně řeší své dilema, ona též sympatická, pohledná, se smyslem pro humor - obě postavy mezi sebou mají určitou chemii. Co víc chtít?
Od Liberal Arts si lze slibovat trochu víc, než co může nabídnout klasická indie romance, kterou na filmové databázi ohodnotíte třemi hvězdičkami a jdete dál, což je samozřejmě zatím jen přání. Nicméně si myslím, že fanoušci po traileru vědí, co očekávat, a pokud je tento žánr jejich pověstný šálek, tak ho rádi ochutnají a i vychutnají. Film měl premiéru už na Sundance festivalu a dostal přívětivé recenze.
Trailer můžete zhlédnout pod naším článkem. V galerii také najdete nový oficiální plakát filmu.

Originální trailer filmu Liberal Arts
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY