Plán premiér: 31. týden

Vydáno: 07.08.2012 09:00 - Kateřina Horáková | foto: Columbia Pictures

V pořadí 30. týden do plánu premiér přinesl životopis slavného brouka George Harrisona v režii Martina Scorseseho nebo novinku M. Nighta Shyamalana. A vrací se i sci- fi Atlas mraků. Poslední film Whitney Houston Sparkle se naopak ruší.
První novinkou, která nás nově čeká, je spíše dokumentární snímek o životě George Harrisona s podtitulem Living in the Material World. Režii má na starosti Martin Scorsese, takže uvidíme, co se ze sestřihu archivních materiálů vyklube. Premiéra je plánována na 25. října tohoto roku. Další dobrou zprávou určitě je, že se do plánu vrací snímek Atlas mraků, který nám od 22. listopadu nabídne skvělou hereckou sestavu a kombinaci sci- fi a dramatu.
Od 6. prosince nás pak čeká Ernest et Célestine, nový francouzský animovaný film, a v roce 2013 se dočkáme hned 10. ledna novinky Já a ty. Jedná se o další počin režiséra Bertolucciho. Od 24. ledna se potom můžeme těšit na drama Venuto al mondo, kde v hlavních rolích uvidíme Penélope Cruz a Emila Hirsche.
Dne 28. února přijde do našich kin snímek Hyde Park on Hudson. Film se zabývá románkem mezi Franklinem D. Roosveltem (Bill Murray) a jeho sestřenicí Margaret Stuckley (Laura Linney), a to zrovna ve chvíli, kdy má pan prezident na návštěvě královnu Alžbětu (Olivia Colman) i s manželem. Komedii o střetu dvou rozdílných světů režíruje Roger Michell.
Poslední ohlášenou novinkou je na 6. června 2013 plánovaný sci-fi snímek After Earth, film M. Nighta Shyamalana s Willem a Jadenem Smithovými.
Co se týče dalších změn v plánu, Příběh kmotra se z 24. ledna 2013 přesouvá až na 3. října stejného roku. Martin a Venuše má premiéru snad definitivně stanovenou na 7. března 2013, Captain Phillips je zase přeložen až na 14. listopadu 2013.Třetímu dílu Iron Mana pak prozatím patří 2. květen, dvojka Grown Ups počká až na 22. srpna příštího roku.
Úplně zrušeny jsou nyní premiéry filmů Sparkle (původně 1. listopadu 2012) a Vendeta (rok 2014).
Nový český název má francouzský dobrodružný film MARSUPILAMI Na stopě a Burtonova srdcovka Frankenweenie bude v Čechách zase uvedena s podtitulem Domácí mazlíček.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY