Captain America dostane ve dvojce kámoše - Falcona

Vydáno: 18.07.2012 08:03 - Petr Čáp | foto: Marvel

Na nedávném Comic-Conu byl odhalen název pokračování poutě patriotického supervojáka, který bude znít Captain America: The Winter Soldier. Nyní byla odhalena další známá postava, která se objeví a potvrzuje směr příběhu.
Po zveřejnění názvu Captain America: The Winter Soldier se okamžitě zvedla diskuze, zda se jedná pouze o zavádějící podtitul, či zda se tím odkazuje na známý komiksový příběh souboje mezi Kapitánem a jeho starým kamarádem Buckym. Nyní jsme se dozvěděli, že se ke štábu filmu přidá i Anthony Mackie, který si zahraje Kapova nového parťáka Sama Wilsona, označovaného také jako Falcona.
Právě tato role potvrdila spekulace o příběhu. Falcon totiž hraje důležitou roli po boku Kapitána Ameriky v komiksovém Winter Soldierovi, tudíž se s největší pravděpodobností setkáme s variací na toto dobrodružství. V něm se proti americkému supervojákovi postaví starý známý Bucky, kterého zajmuli Rusové a udělali si z něj vlastního supervojáka po americkém vzoru. Příběh tedy zní velice lákavě, horší už je to se samotným Falconem, resp. jeho schopnostmi.
Jednou z jeho hlavních devíz je totiž dorozumívání se s ptáky pomocí telepatie, což zní přinejmenším podivně. V komiksech projde ledacos, ovšem na velkém plátně už je to složitější. Vedle klábosení s ptáky disponuje Falcon nadlidskou silou a díky speciálnímu obleku dokáže i létat.
Bude zajímavé sledovat, jak se Marvel s touto postavou vypořádá a nakolik ji pro potřeby filmu upraví, aby působila co nejméně divně. Captain America: The Winter Soldier má naplánovanou americkou premiéru na 4. dubna 2014.
Zdroj: Playlist


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY