TV Nova spustí 14. července novou stanici Fanda

Vydáno: 11.07.2012 13:40 - Lukáš Havlíček | foto: TV Nova

Nový kanál TV Nova (respektive vlastníka CET 21) bude spuštěn v sobotu 14. července. Ponese jméno Fanda a stane se již pátým kanálem společnosti CET 21 - po programech Nova, Nova Cinema, Nova Sport a české verzi MTV.
Stanice Fanda bude cílit především na mužskou část publika, které mají údajně stačit akční filmy, kriminálky a sport. Generální ředitel Novy Jan Andruško k tomu podotýká, že spuštění nového kanálu s pořady již viděnými na Nově pouze reaguje na "zvyšující se poptávku po takto profilovaném obsahu".
Fanda chystá sportovní přenosy z především českých soutěží (Tipsport extraliga a Gambrinus liga) a bojových sportů, seriály (zveřejněné jsou zatím Útěk z vězení, 24 hodin, Kriminálka New York, Hvězdná brána a nesmí chybět ani Semir Gerkhan od dálniční policie), filmy (těšit se lze prozatím na Temného rytíře či bondovku Casino Royale) a levné, respektive lehce erotické pořady typu RedNews. Většina pořadů bude americké tvorby.
Nová televizní stanice Fanda startuje 14. července, volně na satelitních platformách, kabelové a IPTV televizi, přesně v 16 hodin filmem Rudý baron. Následovat bude Kajínek a Haye vs. Chisora, boxerský souboj v supertěžké váze v přímém přenosu.


Promo klip nové televizní stanice Fanda


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY