Horor Žena v černém bude mít pokračování

Vydáno: 14.06.2012 16:30 - Michala Benešovská | foto: EEAP

Bojíte se rádi? Líbila se vám hammerovská duchařina Žena v černém? Jestli ano, tak vás jistě potěší několik informací k připravovanému pokračování s názvem The Woman In Black: Angels Of Death.
Legendární britské studio Hammer, které proslulo v 50. a 60. letech extrémně krvavými remaky hollywoodských hororů, nabralo nový dech, vstalo z mrtvých a vrhlo se opět na horory. Letos měl premiéru jejich mysteriózní horor Žena v černém, který podle knihy spisovatelky Susan Hill natočil režisér James Watkins. Ve snímku si zahrál hlavní roli Daniel Radcliffe.
I přes jistou eklektičnost měl snímek Žena v černém úspěch. Hutná atmosféra, Daniel Radcliffe v neobvyklé roli a osvědčená duchařská zápletka zafungovali, a studio Hammer odkleplo pokračování.
Sequel by se měl odehrávat během druhé světové války, kdy tajuplný dům prolezlý temnými silami padne do rukou britské vlády, která v něm nechá zřídit zařízení pro psychicky narušené vojáky (jak příhodné prostory). Hlavní postavou by se měla stát zdravotní sestra Eve, která brzy odhalí, že s domem není něco v pořádku, a vojáky začne brzy nekompromisně kosit sama žena v černém. Jak to tak vypadá, schyluje se k souboji mezi ženou v bílém a ženou v černém.
Na novém filmu by se měla podílet také autorka knižní předlohy filmu Žena v černém Susan Hill. Na scénáři by měl pracovat Jon Croker, kdo bude film režírovat, není zatím známo, jasné není v tuto chvíli ani obsazení.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY