Plán premiér: 24. týden

Vydáno: 11.06.2012 13:00 - Kateřina Horáková | foto: facebook tvůrce

Třiadvacátá bondovka má nové datum premiéry, The Angel´s Share a Beasts Of The Southern Wild zase získaly české názvy. 24. plán premiér pro tento rok odtajnil také dvě podzimní novinky.
18. října se můžeme těšit na romantickou komedii se zajímavým obsazením Bachelorette. Kirsten Dunst, Isla Fisher a Lizzy Caplan jsou krásné a úspěšné mladé ženy, ale stále se ne a ne provdat. Je pro ně tak trochu překvapení, když mají jít za družičky obtloustlé kamarádce ze střední školy, které se vždycky spíše posmívaly. 8. listopadu bude mít premiéru francouzská novinka – dobrodružná komedie Na stopě Marsupilami od režiséra Asterixe a Obelixe nebo RRRrrrr!!!. Pravděpodobně to tedy bude zajímavá podívaná především pro menší děti (a možná ani pro ty ne).
Nový případ James Bonda si odbude vstup do českých kin v pátek 26. října. Daniel Craig má tak další šanci získat si srdce fanoušků britského agenta. Zatím se mu to moc nedařilo, ale jak se říká, do třetice všeho dobrého. Český thriller Záblesky chladné neděle jsme původně měli vidět už v říjnu, nakonec se ale přesouvá na 8. listopad.
Britská komedie The Angel´s Share bude u nás uvedena 26. července jako Andělský podíl. Nadějně vypadající kus Beasts Of The Southern Wild zase najdeme v programech od 9. srpna jako Divoká stvoření jižních krajin.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY