Pokračování Sin City bude s Rourkem a ve 3D

Vydáno: 18.05.2012 09:25 - Michala Benešovská | foto: Buena Vista Pictures

Společně s datem premiéry bylo ze strany Dimension Films oznámeno, že pokračování úspěšného snímku Sin City s podtitulem A Dame To Kill For bude natočeno ve třech rozměrech a že návrat potvrdil i Mickey Rourke.
Oficiálně bylo datum premiéry snímku Sin City: A Dame To Kill For stanoveno na 4. října roku 2013. Navíc bude film Roberta Rodrigueze a Franka Millera o jednu dimenzi bohatší, a těšit se tak můžeme na ohromující komiksovou stylizaci ve třech rozměrech.
Aby těch dobrých zpráv nebylo málo, Mickey Rourke potvrdil, že se vrátí k roli drsňáka Marva (protože A Dame To Kill For je spíše prequel, než že by přímo navazoval na Sin City - Město hříchu). Přidá se také Jessica Alba, která si zopakuje roli Nancy Callahan.
Objevily se spekulace, že návrat čeká také Rosario Dawson coby Gail, ale tyto informace zatím nebyly potvrzeny. Další obsazení je drženo v tajnosti, ale očekává se, že zvučná jména budou brzy přibývat.
Na scénáři spolupracuje Robert Rodriguez a Frank Miller s Williamem Monahanem, který je získal Oscara za scénář k filmu Skrytá identita.
Natáčení se rozběhne již toto léto v Rodriguezově studiu Troublemaker, které se nachází v texaském Austinu. První díl Sin City - Město hříchu se stal okamžitě kultovní záležitostí a celosvětově vydělal přes 160 milionů dolarů.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY