Morgan Freeman se připojí k důchodcovské pařbě ve Vegas

Vydáno: 18.05.2012 11:42 - Michala Benešovská | foto: Warner Bros. Entertainment

Tak se nám to začíná rýsovat. Další, kdo si naposledy zapaří ve věkově pokročilejší variaci na povedenou Pařbu ve Vegas, bude Morgan Freeman. Obsazení filmu Last Vegas tak začíná vypadat opravdu zajímavě.
Před několika dny jsme vás informovali o připravovaném projektu Jona Turteltauba Last Vegas. Pro připomenutí: má se jednat o příběh čtveřice postarších pánů, kteří svému kamarádovi v podání Michaela Douglase uspořádají ve Vegas mejdan jako rozlučku se svobodou.
O účasti Michaela Douglase a Roberta De Nira tedy již víte, nově k nim aktuálně přibyl ještě Morgan Freeman. Je to další ze spíše nekomediálních herců, který se k projektu připojil, a začíná tak vznikat těžko odhadnutelný mix.
Ani si pořádně už nevybavíme, ve které své roli nás Morgan Freeman naposledy rozesmál. Připomeňme si některé ze slavnějších Freemanových rolí - stárnoucího detektiva v thrilleru Sedm, zahrál si také s Timem Robbinsem ve Vykoupení z věznice Shawshank a v roce 2004 získal Oscara za svůj výkon ve filmu Million Dollar Baby.
V každém případě se ale nemůžeme dočkat, až Morgana Freemana uvidíme s ostatními staříky křepčit na jejich pravděpodobně poslední pařbě. O tom zase žádná...
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY