Nové video k Prometheovi představuje Elizabeth Shaw

Vydáno: 17.05.2012 09:59 - Martin Bubrín | foto: 20th Century Fox

Virální kampaň nového sci-fi hitu Prometheus je k nezastavení. Ridley Scott servíruje další porci promyšlených videí, tentokrát s hlavní vědkyní Elizabeth Shaw v podání Noomi Rapace.
Po povedených dubnových promo videích, kde nám společnost Weyland Industries představila nejnovější prototyp androida Davida 8, se kampaň Promethea hlásí s dalším zveřejněným materiálem. Tentokrát na něm uvidíte Noomi Rapace.
Tajný videoblog zobrazuje doktorku Elizabeth Shaw, jak prosí společnost Weyland, aby ji vzala na výzkumnou misi. Není to sice tak přesvědčivé jako v případě Michaela Fassbendera a jeho zobrazování emocí, ale i tak je na příspěvku stále něco znepokojivého. Což je důsledek hlavně audiovizuálního zpracování plného podivných "vadných" zvuků, psychedelického počítačového programu a tajemných hudebních podtónů.
Zajímavé také je, že software na analyzování obličeje patří firmě Yutani, která se později spojí se společností Weyland Corp., jak již známe z prvního Vetřelce. Třeba se ve filmu také dozvíme, jak k této synergii došlo. Napoví nám nejspíše až sledování Promethea v kinech, čehož bychom se měli dočkat už 7. června.
Níže najdete slibované, minutu a půl dlouhé virální video s názvem Quiet Eye. A pokud vám ohledně Promethea stále chybí nějaké odpovědi, nezapomeňte si přečíst náš FAQ článek, který mapuje a odpovídá na ty nejdůležitější otázky.

Quiet Eye


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY