Iron Man hledá novou partnerku. Opět

Vydáno: 10.05.2012 15:53 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

Natáčení nového Iron Mana se rozjede už tento měsíc, obsazení ale ještě stále není kompletní. Poté, co Jessica Chastain z časových důvodů svou účast odmítla, je ve hře Rebecca Hall.
Tak jsme se už těšili, že v novém Iron Manovi uvidíme i Jessicu Chastain. Nakonec to ale dopadlo tak, že herečka si přes mraky dalších projektů čas najít přece jenom nedokázala, a tvůrci se tak musejí ohlížet po někom dalším.
Aktuálně svůj hledáček mají namířený na herečku Rebeccu Hall. Ta se naposledy objevila v britském hororu The Awakening. Pokud by kývla na roli v Iron Manovi 3, zahrála by si vedlejší roli velmi atraktivní vědkyně, která bude mít nejspíše nějaké pletky s Robertem Downeym Jr. alias Tony Starkem a Iron Manem v jedné osobě.
V obsazení by jí společnost dále dělali Ben Kingsley, Guy Pearce nebo Andy Lau. Start natáčení je naplánovaný na tento měsíc.
Hall jinak dotáčí doposud nepojmenovaný thriller Johna Crowleyho, kde se po jejím boku objeví například herec Eric Bana. Nejdříve ji pak budeme moci uvidět v Lay The Favorite, nové krimikomedii Stephena Frearse.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY