Guy Pearce se objeví ve třetím Iron Manovi

Vydáno: 25.04.2012 15:09 - Michala Benešovská | foto: FilmDistrict

Vedle Roberta Downeyho Jr., Gwyneth Paltrow a Dona Cheadlea se ve třetím dílu komiksového hitu objeví i Guy Pearce, a to přímo v klíčové roli. Komiksoví znalci jistě ocení.
Vše je potvrzeno. Guy Pearce ztvární ve třetím Iron Manovi postavu bioinženýra Aldricha Killiana. Ano, toho Aldricha, který se v komiksu objevil v tolik zásadní roli.
Aldrich Killian byl totiž jedním z vědců, kteří se pokoušeli duplikovat sérum, které stvořilo Kapitána Ameriku. Cílem jejich práce měla být technologie, která bude schopna modifikovat lidskou DNA. A podařilo se, z jejich snažení vzešel Extremis, virus, jenž mění neduživé chlapíky na bouchače s nadlidskými schopnostmi.
A právě tento ne právě neškodný produkt padne do nesprávných rukou. Námět vychází z příběhu Warrena Ellise Extremis, který vyšel v roce 2005. Objevily se ale spekulace, že film se od předlohy nepatrně odchýlí.
V jedné záporácké roli byl ohlášen také sir Ben Kingsley a původně se spekulovalo, že to právě on ztvární postavu Aldricha Killiana, ale Killianova postava evidentně prodělá pro film výraznější úpravy charakteru a nebude tím hlavním záporákem.
Jak ho nakonec tvůrci pojmou, se dozvíme za rok, Iron Man 3 se má premiéry dočkat začátkem května 2013.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY