Piraňa 3DD a lovec upírů Lincoln na nových plakátech

Vydáno: 24.04.2012 17:32 - Michala Benešovská | foto: Dimension Films

Přinášíme vám dvojitou dávku sexy plakátů k pokračování hororu Piraňa 3D kreativně pojmenovaném Piraňa 3DD. Premiéra je naplánována na květen. A ukážeme vám také nový plakát k upírobijci Abrahamu Lincolnovi, který má do kin vtrhnout v červnu.
John Gulager se ujal režie druhého dílu o agresivních rybičkách Piraňa 3DD a převzal tak štafetu od francouzského "řezníka" Alexandra Aji, který vytrvale křísí známé béčkové hororové série. Zatím se dá ale usuzovat, že režisér půjde v sebereflexivitě v Ajových stopách.
Těšit se tak můžeme dle plakátů na bujné dívčí tvary, hodně bizarních úmrtí a především obsazení, které dost napovídá o celkovém pojetí snímku. V nejlepší formě se představí David Hasselhoff, Ving Rhames, Christopher Lloyd a dílo korunuje seriálová sexbomba Katie Bowden.
To Abraham Lincoln: Vampire Hunter, dle dostupných informací historicky patrně ne úplně přesný příběh, se odehrává v 19. století a představuje Abeho Lincolna (Benjamin Walker) jako cucáka bez vysokého klobouku a typického plnovousu, ještě když se zabýval... zabíjením upírů.
Těšit se v něm můžeme na haldy nemrtvých krvesajců a půvabné způsoby jejich násilné likvidace šestnáctým prezidentem Spojených států amerických. Režie Timura Bekmambetova přislibuje spektakulární akci a jméno Tima Burtona jako producenta očekávání rozhodně nesnižuje.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY