Co chystá studio Marvel do budoucna?

Vydáno: 16.04.2012 21:38 - Amaya Tomanová | foto: Marvel

Avengers kam se podíváš, ale jsou věci, kterých není nikdy dost. Je libo druhý Thor, třetí Iron Man, druhý Captain America? Kevin Feige se rozhovořil o novinkách a sequelech z produkce Marvelu. A plány studia jsou rozhodně velkolepé...
Na posouzení úspěchu Avengers je stále ještě brzy (ačkoliv o prvních ohlasech si již můžete přečíst), Marvel se přesto dál pouští do velkolepých plánů. Pro magazín Collider o nich poskytl interview šéf Marvelu Kevin Feige. Na přetřes přišla kromě Iron Mana, dalších Avengers či druhého Thora i otázka hojně spekulovaných novinek.
Natáčení sequelu Avengers bylo opět nabídnuto Jossi Whedonovi, který se k celé věci již předběžně vyjádřil. V budoucnu se chce ale studio "multisuperhrdinským" filmům spíše vyhnout a zaměřit se na snímky o jednotlivých postavách.
Na výběr je jich spousta, ale Hulk mezi nimi s největší pravděpodobností figurovat nebude. Stoprocentně se vlastního - v pořadí již třetího - filmu dočká Iron Man. Jeho natáčení by mělo začít v průběhu nejbližších týdnů v Severní Karolíně, děj bude částečně souviset s první polovinou prvního filmu.
Natáčet se začne také další Thor, který bude přímo navazovat na první díl. Hlavní destinací by měl být Londýn, a co se týče postav, vedle hlavního hrdiny uvidíme například - v nepříliš lichotivé roli - Lokiho, Odina a Jane Foster. Stejně jako Thor, bude i druhý Captain America - jehož příslib zazněl již loni - filmovou "one man show", točící se výhradně kolem postavy Stevea Rogerse.
Vedení studia má v plánu natočit tři filmy během jednoho roku, přičemž světlo světa by v první řadě měl spatřit třetí Iron Man a druhý Thor, jehož natáčení by mělo začít zhruba za tři měsíce. Těšíte se, nebo máte pocit, že v kinech bude v následujících letech mírně překomiksováno?
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY