Potvrzeno: Natáčení Sin City 2 začne už v létě

Vydáno: 14.04.2012 12:17 - Amaya Tomanová | foto: Buena Vista Pictures

Sequel komiksové adaptace Sin City byl v plánu již léta, ale teprve nyní dostalo natáčení oficiálně zelenou. První klapka by měla padnout již v létě, s největší pravděpodobností se vrátí většina hereckých představitelů z prvního dílu.
Po kolotoči spekulací, fám a odkládání je konečně oficiálně potvrzeno pokračování snímku Sin City - Město hříchu. Společnosti Quick Draw Production Roberta Rodrigueze a AR Films Alexandera Rodnyanskyho zahájí produkci filmu s názvem Sin City: A Dame To Kill For ve spolupráci s Dimension Films již v létě.
Robert Rodriguez se k pokračování vyjádřil již v březnu. Kromě sequelu Sin City měl v plánu natočit i pokračování Machete, které stihne ještě před návratem do Města hříchu.
Ke spekulacím ohledně hereckého obsazení (řeč byla například o Angelině Jolie nebo o Johnnym Deppovi) se režisér nevyjádřil. Děj by měl vycházet z jedné povídky komiksové předlohy Franka Millera a dvou nových, speciálně vymyšlených pro film.
"Původní snímek byl svého druhu novinkou a publikum něco takového vidělo v podstatě poprvé v životě. Proto se pokusíme sequel dotáhnout ještě dál," vyjádřil se k natáčení autor předlohy. Spolu s ním se na scénáři podílel William Monahan. Jeho psaní je stále ještě v plném proudu, proto si na bližší informace budeme muset ještě nějakou dobu počkat.
Podrobnosti o obsazení by měli tvůrci oznámit v nejbližší době, s největší pravděpodobností se znovu setkáme s většinou herců z prvního dílu. Těšíte se na pokračování, nebo si myslíte, že Rodriguez již tu nejlepší dobu prošvihl?
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY