Na New York se řítí pohroma: obrácená gravitace

Vydáno: 10.04.2012 16:21 - Simona Knotková | foto: Paramount Pictures

Pro představu, jaké by to bylo, kdyby gravitace působila opačně, už nemusíte zapojovat svou fantazii. Stačí, když si počkáte na rok 2014, kdy Sony uvede snímek Invertigo. Jeho režie se možná ujme D. J. Caruso.
Zatím posledním snímkem režiséra D. J. Carusa byl minulý rok akční thriller Jsem číslo čtyři. Dalším projektem tohoto sedmačtyřicetiletého amerického tvůrce, který má na svém kontě i filmy jako Disturbia nebo Maximální limit, by podle všeho mohl být katastrofický sci-fi film Invertigo.
Snímek aktuálně připravuje studio Sony. V příběhu dopadne na Zemi, konkrétně na New York, ztracená vesmírná sonda a způsobí, že gravitační pole se obrátí a bude nově nahoře. Vyslána bude skupina odvážných, kteří se pokusí katastrofu napravit...
Scénář napíše duo Brandon Camp (romantické drama Láska na druhý pohled) společně s Ehrenem Krugerem (například poslední Transformers) a produkce se zhostí Neal H. Moritz, stojící mimo jiné za všemi díly série Rychle a zběsile. Pokud vás zápletka aspoň trochu oslovila, zapište si datum premiéry, které bylo stanoveno na 7. března 2014.
Caruso jinak momentálně dokončuje rodinný snímek Goat Island, ve kterém nás v obsazení čeká Val Kilmer nebo Radha Mitchell.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY