Tobey Maguire chystá sci-fi trilogii

Vydáno: 17.03.2012 21:25 - Simona Knotková | foto: Columbia Pictures

Herec Tobey Maguire společně se svou produkční společností Material Pictures se chystá zfilmovat trilogii The 5th Wave podle stejnojmenné knižní série spisovatele Ricka Yanceyho. Partnery mu budou dělat oscaroví producenti.
Tobey Maguire společně s Matthewem Plouffem a jejich Material Pictures plánují zfilmovat třídílnou sci-fi sérii amerického spisovatele Ricka Yanceyho The 5th Wave. V produkci jim dále vypomůžou Graham King a Tim Headington, oba za společnost GK Films, oba s oscarovými zářezy za snímky Rango nebo Hugo a jeho velký objev.
V příběhu bude hlavní hrdinkou dívka, která přežije invazi z vesmíru. Pokouší se poté najít svého bratra, kterého nejspíše unesli mimozemšťané vypadající jako lidé. V hledání jí pomáhá další chlapec. Zápletka? Mimozemšťanem je možná i on.
Trilogie v knižní podobě sice ještě nevyšla, ale to rozhodně nezabránilo GK Films shrábnout na ni práva. The 5th Wave nebude první pokus dostat Yanceyho dílo na plátna kin. Už v roce 2005 studio Warner Bros. odkoupilo práva na zfilmování trilogie o fantastických dobrodružstvích patnáctiletého Alfreda Kroppa. Až do dnešního dne se však vývoj filmu neposunul ani o kousek dopředu.
Doufejme, že podobný osud nečeká i The 5th Wave...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY