Doba ledová 4 přichází opět v traileru

Vydáno: 08.03.2012 09:31 - Martin Bubrín | foto: Bontonfilm

Lenochod, mamut, šavlozubý tygr a veverka se opět vracejí, aby dětem připomněli, jak je zábavné sledovat něco barevného co se hýbe na plátně, a aby rodiče počtvrté ujistili o povinné návštěvě kina.
První Doba ledová byl vtipný, originální animák s humorem nejen pro nejmenší. Jen co se ale film rozmohl v celosvětovou franšízu, začala se zápletka i eskapády našich pravěkých hrdinů pravidelně recyklovat. Po Oblevě a Úsvitu dinosaurů (neměla už by, sakra, ta doba ledová náhodou skončit?) tak přichází Země v pohybu, která zase na scénu přivede oblíbené trio hrdinů a šavlozubou veverku, která občas proloží děj nějakým groteskním vtípkem se žaludem.
Upřímně, baví to někoho kromě předškolních dětí, které na plátně rozpoznají maximálně hýbající se zvířátka? Už trojka byla nesnesitelné vyždímání konceptu na úrovni otravnosti. Další díl se zřejmě o žádnou inovaci pokoušet nebude - máme tady další dobrodružství, tentokrát s pohybem kontinentů. Vlezlý trailer se navíc snaží vetřít do přízně unylou popovou písničkou, to aby byli diváci ujištěni, že je čeká ta správná dobrodružná jízda.
Ale to by nemohla být tak rutinní. Toto zkrátka cílí na nejnižší věkovou skupinu. Dospělý divák zde nenalezne žádnou přidanou hodnotu jako u Pixaru nebo dokonce studia Dreamworks, dostane se mu jenom infantilních fórků s "prděním" a okatých 3D fines. Co na tom, se stoprocentní jistotou to vydělá. Kdy už se tvůrci konečně odhodlají k celovečeráku se Scratem? Je to už bohužel to jediné vtipné, co se dá v Době ledové najít.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu Doba ledová 4: Země v pohybu


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY