Želvy Ninja se chystají na reparát

Vydáno: 16.02.2012 11:38 - Martin Bubrín | foto: New Line Cinema

Donatello a spol. začnou zase od začátku
Fotografie z filmu <b>Želvy Ninja</b>
Warner Bros. Pictures
Proč chodit kolem horké kaše - máme tady další reboot. Tentokrát nepůjde o superhrdiny, třpytící se upíry ani roboty, ale o resuscitaci animované dětské klasiky z devadesátých let.
Želvy Ninja hned vedle Kačeřích příběhů formovaly dětství nejednoho z nás, o čemž svědčí také všeobecná popularita, která byla vměstnána do skoro dvousetdílného seriálu. Ve filmovém světě to látka zkoušela už dvakrát - jednou jako hraná trilogie, kterou většina diváků milovala hlavně díky své nezaměnitelné trashové kvalitě, podruhé v roce 2007 jako rychlokvašný animák, na nějž se zapomnělo ihned po premiéře.
Důležité je, že se obojživelníci ovládající bojové umění, pojídají největší množství pizzy na Manhattanu a hodlají se vrátit - a rovnou v hrané verzi. Reboot je nyní ve fázi vývoje a pomalu se začíná pracovat na scénáři, který by měli mít na starost dohromady čtyři scenáristé. A to Arthur Marcum a Matthew Hollaway stojící za Iron Manem a Josh Applebaum a André Nemec, kteří napsali nedávnou Mission: Impossible - Ghost Protocol. Zápletku drží studio Platinum Dunes zatím pevně pod pokličkou.
Mluví se už také o potenciálním režisérovi. O projekt se údajně zajímá Jonathan Liebesman, jenž prý v současné době vyjednává se studiem. Pokud režisérovi Světové invaze na konci března tohoto roku vydělá očekávaný Hněv Titánů (a my věříme, že ano), nejspíše bude moct želvy bojující proti zločinu opravdu zrealizovat. Otázka visí jen nad studiem Platinum Dunes, produkční společnosti Michaela Baye, ze které vzešla vlna nepovedených remaků jako Noční můra v Elm Street nebo Pátek třináctého. Snad se takového zacházení Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo nedočkají.
Těšíte se tedy na Želvy Ninja ve stylu Transformers?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY