Čeká nás další autentické vymítání ďábla

Vydáno: 24.01.2012 11:42 - Amaya Tomanová | foto: Facebook tvůrce

Dá nám někdy roztřepaná kamera pokoj?
Fotografie z filmu <b>The Last Exorcism</b>
Lionsgate
Je to neuvěřitelné, ale letos se rýsuje další hororový sequel. Ed Gass-Donnelly, který se do povědomí diváků zapsal krimithrillerem Small Town Murder Songs, byl angažován coby režisér pokračování hororu The Last Exorcism.
Hlavní roli posedlé mladičké Neel Sweetzer si zopakuje Ashley Bell. Příběh se bude odehrávat pouhé tři měsíce od okamžiku, kterým končil první díl. Bližší detaily ohledně děje a zápletky drží tvůrci pod pokličkou.
Produkce se opět chopí Eli Roth. "Máme z pokračování opravdu velikou radost," prohlásil v jednom z rozhovorů. "Z názvu prvního snímku je více než jasné, že jsme původně sequel neplánovali, ale celý ten příběh jsme si zamilovali a cítili jsme inspiraci pro pokračování. Fanoušky toto téma fascinuje."
A dodává: "Tentokrát chceme být temnější a pustit se do větší hloubky. První snímek byl laděný spíše psychologicky a měl přístupnost od třinácti let. Tentokrát plánujeme film zpřístupnit až od osmnácti. Chceme divákům názorně ukázat skutečnou hrůzu, která je s těmito záležitostmi spojena. Pokračování nám zkrátka přináší obrovskou tvůrčí výzvu."
zdroj: Movieweb


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY